Rouwregister

Wenst u een boodschap te schrijven, ga naar 'Reactie' onderaan deze pagina.

46 thoughts on “Rouwregister

 1. Van harte gecondoleerd met het verlies van Ulrich Libbrecht, dé inspirator van de Comparatieve Filosofie in Vlaanderen en in Nederland.
  Nog vers in mijn geheugen ligt je voordracht voor de Wijsgerige Kring Eindhoven in de maand maart van het vorige jaar waarin je sprak over de rijkdom van het gedachtegoed van Ulrich. Inmiddels heb ik op onze website melding gemaakt van zijn overlijden; hij heeft immers 5 avonden voor onze kring verzorgd. Lezingen die vol met anekdoten zaten. Zo zal ik hem altijd blijven herinneren.

 2. Hoewel ik wist dat Ulrich Libbrecht het moeilijker had de laatste tijd, komt zijn bericht toch nog als een verrassing. Ik zal het bericht in de kanalen waarover wij beschikken, laten circuleren.
  Ik bewaar aan Ulrich goede herinneringen als een man met een sonore stem die dwars door alle formalismen en structuren heen keek, altijd op zoek naar wat hem echt bezighield. We verliezen een veelzijdig man.

 3. Els, mijn welgemeende condoleance aan jou voor het overlijden van Ulrich. Je verliest je belangrijke leermeester en vriend. Ondanks het verdriet kan er de vreugde zijn dat je zijn gedachtegoed verder kan uitdragen.

 4. Mijn innige deelneming aan de familie van Prof. Dr. Libbrecht , hij betekend zeer veel voor mij zowel als prof. en zeker als Mens.
  Ik ben hem en het genootschap zo dankbaar dat ik zoveel heb mogen leren van hem en de dierbare mensen rond hem.

 5. Langs deze weg wil ik de familie en vrienden van collega Libbrecht alvast mijn medeleven betonen bij diens afscheid.
  Ik laat uw bericht verspreiden binnen onze universitaire gemeenschap (UGent).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *